Ziua Economiștilor și Ziua Profesorului de Economie, 23 noiembrie 2016

Ziua Economiștilor și Ziua Profesorului de Economie au fost serbate în acest an în capitală prin mai multe manifestări organizate de Senatul ASE, AGER, AFER și SRS în Aula Magna a ASE și la Clubul Cihovski, miercuri 23 noiembrie.

În cadrul Ședinței festive a Senatului ASE s-a conferit prof. univ. dr. Marin Dinu, secretarul general al AGER, cea mai înaltă distincție a ASE „Diploma Virgil Madgearu cu medalie de aur”.

Au rostit Laudatio acad. Mugur Isărescu, președintele Secției de științe economice, juridice și sociologie a Academiei Române, guvernatorul BNR, prof. univ. dr. Gheorghe Zaman, directorul Institului de Economie Națională al Academiei Române, președintele AGER, prof. univ. dr. Nicolae Istudor, rectorul ASE, președintele AFER.

A urmat Reuniunea Festivă a AGER, AFER și SRS consacrată Zilei Economiștilor și Zilei Profesorului de Economie. Au prezentat Mesaje prof. univ. dr Gheorghe Zaman, prof. univ. dr. Nicolae Istudor, prof. univ. dr. Constantin Anghelache, vicepreședinte al SRS, prof. univ. dr. Ioan Talpoș, președinte de onoare al AFER, alți reprezentanți ai AGER, AFER și SRS din țară.

Manifestările s-au încheiat printr-un cocteil la Clubul Cihovski.

Mesajul domnului prof. univ. dr. Gheorghe Zaman, Membru corespondent al Academiei Române, Președintele Asociației Generale a Economiștilor din România

Mesajul domnului prof. univ. dr. Nicolae Istudor, Președintele Asociației Facultăților de Economie din România, Rectorul Academiei Economice din București

PARTENERI

• Academia Română